اکسسوری زنانه, نقره

نقره

نقره

نقره چیست:

نقره یکی از فلزات گران‌بها است بیشتر کاربردهای آن نیز ناشی از قابلیت‌های آن به عنوان یک فلز گران‌بها و همچنین قابلیت رسانایی بالای آن است. در سال‌های اخیر بیشترین مصرف نقره به ترتیب در بخش صنعت (به ویژه صنایع الکترونیک)، ساخت جواهرات و لوازم تزئینی، تولید سکه و مدال، عکاسی بوده‌است. از دیگر کاربردهای آن می‌توان به ساخت آینه و دوربین، ملغمه پرکردن دندان و ساخت برخی از سازه های موسیقی اشاره کرد. ضمن اینکه سکه‌ها و شمش‌های نقره برای سرمایه‌گذاری به‌کار می‌روند.

نقره چگونه بدست می آید:

سنگ‌ها و کانی‌ها، یکی از انواع منابع زمین برای انسان ها می‌باشند که بیشتر آن ها از مرکز زمین در اثر سوختن و ذوب شدن به وجود می آیند. در نهایت با تولید گازهای درون زمین و فشار‌های موجود از آتشفشان‌ها، به صورت مذاب خارج می شوند. 
مواد مذاب، توسط اکسیژنِ سطح زمین سرد می‌شوند. سپس به صورت جامد و در میان سنگ ها جای می‌گیرند.

خواص درمانی نقره:

قبل از کشف آنتی باکتری‌ها، از قطره بینی نیترات کلوئید جهت مبارزه با عفونت‌ها، استفاده می‌کردند. و هنوز هم برای عفونت چشم نوزادان استفاده می‌شود.و امروزه در کرم ها هم از ذرات ریز نانو شده نقره استفاده می شود. البته این موضوع بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد.
در تاثیرات روانی آن به صورتی که بیماری های روانی را درمان می‌کند. این موضوع از لحاظ علمی بی اعتبار است. تنها مدرک یافت شده وجود نمک در نقره می‌باشد که ضد باکتری بودن آن، مورد تائید است.

خصوصیات نقره در پزشکی و کاربرد آن:

یکی از خاصیت های فلزآن خاصیت ضد باکتریایی بودن آن می باشد، که در صنایع دارویی به صورت فلز و یا ترکیبات آن مورد استفاده قرار می گیرد. کاربرد عمده نقره در پزشکی برای باکتری کشی میکروب های بیماری زا است.

از ترکیبات فلز نقره در دندان پزشکی برای پرکردن دندان (آمالگام) مورد استفاده قرار می گیرد که حدود ۳۵ درصد ترکیب آمالگام را نقره تشکیل می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *